De juli editie van Delicious Magazine is een special over de Latijns-Amerikaanse keuken.
In deze editie staan vele recepten uit landen als Mexico, Peru, Brazilië en Chili zoals Aji de Gallina, Causa, Ceviche en andere gerechten.
Er is zelfs een hele pagina besteed aan Que Rico van Miryam! Zie bijgevoegde afbeelding.
Aji amarillo pasta
Aji amarillo saus. (Gele peruviaanse chilipeper)
Inhoud: 212gr
€2,75–€3,25
In winkelmand
Maïs ‘cancha’ 500g
Maïs om te roosteren.
€3,80
In winkelmand
Paarse maïs 500gr
Zeer voedzame maïs welke wordt gebruikt om het verfrissende drankje Chicha morada of Mazamorra morada te maken.
€3,40–€3,80
In winkelmand
Peruaanse zwarte munt (huacatay) pasta
212 gram pasta van Peruaanse zwarte munt.
€3,00–€3,50
In winkelmand
Rocoto 500gr
Zeer pittige Peruaanse chilipeper.
€6,00
In winkelmandDe juli editie van Delicious Magazine is een special over de Latijns-Amerikaanse keuken.
In deze editie staan vele recepten uit landen als Mexico, Peru, Brazilië en Chili zoals Aji de Gallina, Causa, Ceviche en andere gerechten.
Er is zelfs een hele pagina besteed aan Que Rico van Miryam! Zie bijgevoegde afbeelding.
Delen op
Aji amarillo pasta
Aji amarillo saus. (Gele peruviaanse chilipeper)
Inhoud: 212gr
€2,75–€3,25
In winkelmand
Maïs ‘cancha’ 500g
Maïs om te roosteren.
€3,80
In winkelmand
Paarse maïs 500gr
Zeer voedzame maïs welke wordt gebruikt om het verfrissende drankje Chicha morada of Mazamorra morada te maken.
€3,40–€3,80
In winkelmand
Peruaanse zwarte munt (huacatay) pasta
212 gram pasta van Peruaanse zwarte munt.
€3,00–€3,50
In winkelmand
Rocoto 500gr
Zeer pittige Peruaanse chilipeper.
€6,00
In winkelmand